VGSolutions

Your Health Your Wealth

De SLOWJUICERS

I LOVE SLOWJUICING

Best in class slowjuicers

De horizontale slowjuicer is voorzien van een stevige worm en een zware aandrijfmotor zodat ook harde groenten zoals wortelen en rode biet vlot uitgeperst kunnen worden. Door het unieke ontwerp blijft er alleen maar droge pulp over en krijg je een maxium aan sap.

Je krijgt een compleet pakket

Er wordt een complete set spuitmonden en zeven meegeleverd voor alle mogelijke taken zoals het persen van bladgroenten, maken van notenpasta enz.

De basis van een gezonde levensstijl.
Een grondige detox-kuur van versgeperste sappen, in het bijzonder, groentesappen.
Compleet niet vergelijkbaar met sapcentrifuges en blenders 
Hierdoor haal je gemakkelijk je dagelijkse gewenste dosering vitamines en enzymes binnen.

Met de slowjuicer blijft er nauwelijks droge pulp over, die je overigens nog kan gebruiken als basis voor je groenteburgers.
Door de juiste combinaties van sappen, verteren deze gemakkelijk waardoor je lichaam minder energie in deze vertering moet steken. Dankzij deze sappen geniet je lichaam van een zuiverende werking, krijg je meer energie en boost het je immuunsysteem.
Dankzij het “slow juicen”  worden de vitamines en enzymes door de specifieke perswerking niet vernietigd, wat bij andere apparaten door de verhitting van de messen wel het geval is.
Je krijgt een voldaan gevoel omdat je een bom aan “levend” voedsel binnenkrijgt.

Onze ervaring leert dat het belangrijk is om direct de juiste keuze qua toestel te maken zodat je ook harde knolgewassen zoals rode biet en gember met gemak kan persen. Hiervoor is het juiste, krachtige apparaat nodig. Er is een zéér uitgebreid gamma beschikbaar op de markt.
Wij hebben gekozen om hier dit hoogwaardig, kwalitatief, en betaalbare toestel waarvan we zélf zéér tevreden zijn aan jullie aan te bieden. Typerend aan dit type slowjuicer is dat je grote stukken groenten en fruit in één keer kan persen, waardoor je sneller klaar bent met jouw dagelijks terugkerende bezigheid.

HORIZONTALE SLOWJUICER

 • Gemakkelijk te reinigen
 • Eenvoudig systeem ivm monteren/demonteren
 • Weinig onderdelen
 • Lage bouwhoogte
 • Blokkeert minder gemakkelijk
 • Zeer geschikt voor harde groenten/fruit + bladgroenten en knolgewassen
 • Universeel toestel – ook extra functies zoals :
  • koffie malen
  • notenmeel maken
  • babyfood maken
  • malen van kruiden

Horizontale Slowjuicer

Unieke kenmerken van de  horizontale slowjuicer

Dankzij de horizontale techniek verwerkt deze slowjuicer  alle soorten bladgroente, tarwegras en andere vezelrijke producten zoals gember en bleekselderij perfect. Ook is het leuk om zo nu en dan te experimenteren met de verwisselbare neusstukken en de dichte zeef waarmee u pindakaas, notenmelk of tapenade kunt maken. Recepten voor dit soort experimenten zijn goed vindbaar in één van onze receptenboeken.

Geschikt voor alle soorten groenten en fruit
Deze nieuwe  horizontale slowjuicer is uitermate geschikt voor vezelrijke ingrediënten. Ook knolgewassen en allerlei soorten fruit vormen geen enkel probleem voor de Rhino. Alle groenten en fruit worden met deze slowjuicer zonder problemen tot heerlijk sap verwerkt. Dus wanneer u zomers wilt genieten van een frisse fruitcocktail of juist een sapkuur met veel groene sappen wilt maken dan is deze een perfecte slowjuicer.

Mooi design
Met het zilver op zilver en de zwarte onderkant is de horizontale slowjuicer mooi vormgegeven. Tevens is het een vrij compacte slowjuicer waardoor hij gemakkelijk in iedere keuken gebruikt kan worden.

Laag toerental
De horizontale slowjuicer draait op een zeer laag aantal toeren van 45 toeren per minuut. De kwaliteit van uw sap blijft door dit lage toerental zo hoog mogelijk. Ook zorgt dit voor iets minder geluid wat natuurlijk een extra voordeel is.

Eenvoudig te reinigen
Deze horizontale slowjuicer is gemakkelijk te reinigen. Door een beetje water in de vulopening te gieten terwijl de slowjuicer draait spoelt het maalhuis alvast schoon. Door dit 2-3 keer te herhalen spoelen de stugge vezels alvast los en hoeft u minder stevig te borstelen. Na het spoelen reinigt u alle onderdelen onder de lauwwarme kraan met de bijgeleverde borstel. Het is belangrijk dat de gaten van de fijne zeef te allen tijde openblijven, borstelen is dus echt een must!

Specificaties

Type Pers

Single gear

Aandrijving

Elektrisch

Afmetingen (LxBxH)

40,0 x 18,0 x 33,5 cm

Pasta maker

Ja

Garantie

5 jaar

Gewicht

5,6 KG

BPA-free

Ja

Motor

Enkelfase

Toeren/minuut

43-45

Stroomverbruik

250W / 220~240V

Geschikt voor Tarwegras

Goed

Overige specificaties

·         Frequentie: 50Hz

·         Snoerlengte: 1,4 m

Food processor

Ja

VGSolutions is officiëel verdeler van de Gezondheidskabine

VG Solutions

Your Health – Your Wealth

Visit Us

Sint-Ferdinandstraat 20

3560 Lummen

België

Contact us

+32 474 449699

info@vgsolutions.be

 

Open Hours

Contact us

Contact form

8 + 7 =

“The advice provided by VGSolutions is expressly not intended to form the basis of regular medical treatment or function as a replacement for the advice provided by your general practitioner or a medical specialist, nor is it intended to form the basis of treatment by a dietician or to replace the advice provided by a dietician. The advice provided by VGSolutions is limited to general guidelines pertaining to a happier, better and healthier lifestyle. In the event of acute health problems and/or a worsening of symptoms of ill healthy, please urgently contact the relevant doctor or medical specialist that is treating you. For more information, please see the disclaimer.

VGSolutions is officiëel verdeler van de gezondheidskabine All rights reserved ©