VGSolutions

Your Health Your Wealth

De Gezondheidscabine wordt

KENKO-DÔME®

Omdat de gezondheidscabine zo’n gigantisch succes is en deze op zovéél vlakken tegelijk werkt om de gezondheid te verbeteren, hebben we een merknaam gezocht en hebben we deze gedeponeerd voor héél de Europese Unie.

KENKO-DÔME werd geboren!

Kenkō is het Japanse woord voor “gezondheid”
Dôme betekent “koepel”, wat dicht aanleunt bij de vorm van onze kabine.
In het Nederlands noemen wij onze VER-infraroodsauna “gezondheidskabine” omdat deze op zóveel verschillende vlakken een weldadige invloed heeft op ons lichaam.

In de kabine worden VER-infraroodstralen opgewekt in een range van 5-15µm. Dit is het “vitale” en volstrekt veilige spectrum van infraroodstralen die het meest geschikt zijn voor ons menselijke lichaam. De eigen-resonantie van ons lichaam bevindt zich namelijk exact in hetzelfde gebied, waardoor de stralen tot +/- 4cm diep in ons lichaam kunnen doordringen en ons lichaam van binnenuit kunnen gaan verwarmen.
De high-tech black-carbon infraroodpanelen die in onze kabine verwerkt worden, worden op basis van Japanse producten geproduceerd die daar gepatenteerd zijn. De kabine maakt de weldaden van de reeds eeuwenoude Japanse sauna nu toegankelijk voor eenieder.
Kenkō-Dôme is dus eigenlijk een perfecte weergave van wat de kabine omvat, alsook de oorsprong ervan.

Heb je last van pijnlijke gewrichten ?
Verkrampte spieren ?
Fybromyalgie, Artritis, Reuma, Chronisch Vermoeidheidssyndroom, menstruatiepijnen, minder goede doorbloeding en elasticiteit van de huid,
Cellulitis, acné, psoriasis, eczeem en andere huidaandoeningen ?
Overgewicht, overspannen of burnout ?

Deze VER-infrarood KENKO-DÔME is een erg multifunctioneel toestel met vele toepassingen

De compacte VER-infraroodcabine is zéér gebruiksvriendelijk, eenvoudig in onderhoud en praktisch en zuinig in gebruik…een weldaad in je eigen huis.

Deze infraroodcabine maakt gebruik van uitzonderlijke Nano Carbon stralers met ultra lage EMF-waarden.
De carbon maakt dat de stralers lange golf VER-infrarood warmte uitstralen. Deze volkomen onschadelijke lange golf infrarood stralen penetreren dieper in je lichaam en geven je tal van  voordelen. Ze genereren  overvloedig infraroodstralen van een uitzonderlijke kwaliteit die liggen tussen 6 en 14 µm. Dit is precies het gebied waarin zich de natuurlijke resonantiefrequenties van watermoleculen en organische stoffen bevinden. Daardoor gaan deze stoffen (en dus ook ons lichaam dat daaruit opgebouwd is) de energie uit deze infraroodgolven absorberen. Deze infraroodgolven dringen diep door in je lichaam (5-8cm) waardoor je hele lichaam gelijkmatig opgewarmd wordt. Het diepe doordringen van de warmte is uniek voor dit type FAR carbon stralers

Regelmatig gebruik van deze gezondheidscabine verhoogt opmerkelijk je levenskwaliteit, versterkt het immuunsysteem, werkt spierontspannend, relaxerend, pijnbestrijdend, voert toxines en eventueel vrijgekomen melkzuur na het sporten af, bevordert een goede nachtrust, verbetert de doorbloeding en elasticiteit van de huid en verhoogt je libido en energiepeil. Zélfs psychische trauma’s worden door deze cabine behandeld !

Onze KENKO-DÔME is een klasse apart !

Als een Zwitsers zakmes is ze van véle markten thuis

Een zalig wondermiddel dat in élk gezin een plaats verdient !

Waarvoor wordt de KENKO-DÔME zoal gebruikt ?

Een woordje uitleg :

Wat is nu eigenlijk een gezondheidscabine, onze KENKO-DÔME, en waarom hebben wij deze naam aan onze VER-infraroodsauna-cabines gegeven ?

Wél, dat is omdat deze cabine op zoveel vlakken tegelijk werkt en onze gezondheid verbetert en ondersteunt en je algemene levenskwaliteit verbetert.

Ervaar de therapeutische voordelen van een normale infraroodsauna, met bovenop de voordelen van hyperthermie, en dat in een supercompacte, demontabele vorm die érg weinig ruimte inneemt, weinig energie verbruikt, gemakkelijk transporteerbaar is en bovendien érg betaalbaar is.
Ook als je kleiner behuisd bent kan je deze cabine gemakkelijk opbergen. Je kan deze zélfs met je meenemen met de auto !

Onze cabine is door zijn compacte vorm ideaal voor thuisgebruik, gebruik in sauna’s, medische praktijkruimtes en voor iedereen die slechts over een beperkte ruimte beschikt.

De cabine bestaat uit 3 aparte onderdelen die élk apart aangestuurd kunnen worden met een regelbare intensiteit pér afzonderlijk element – een telescopische tunnel bestaande uit 2 delen (onder- en boventunnel) en een mat.
De cabine geeft je daardoor een totale gebruiksvrijheid en kan op verschillende manieren gebruikt worden :

  • énkel de onderste ledematen,
  • ofwél énkel het bovenlichaam,
  • ofwél het héle lichaam.

Je kan de cabine liggend of zittend gebruiken. Op die manier kan je tijdens de sauna-beurt TV-kijken of lezen in de directe nabijheid van je huisgenoten.

Terwijl je je lichaam door een behaaglijke warmte laat omhullen, blijf je koele omgevingslucht inademen (totaal anders dan bij een klassieke sauna waar héél het lichaam in verwarmd wordt).

.

De cabine kan snél en eenvoudig, zonder gereedschappen, in enkele minuten op de vloer, op bed of op een massagetafel geïnstalleerd worden. Na gebruik is deze snél weer opgeborgen en neemt hierbij zéér weinig ruimte in beslag (ongeveer 80cm breed, 60cm diep en 95cm hoog).

De cabine is gemaakt van hoogwaardige materialen : buitenkant in hoogwaardig leder (of hennep énkel op bestelling), verder lichtgewicht constructie om deze gemakkelijk te kunnen opbergen en verplaatsen van de éne naar de andere kamer.

De cabine is zéér snel opgesteld en quasi direct klaar voor gebruik. Slechts enkele minuten volstaan om deze op gebruikstemperatuur te brengen. Je hoeft deze geen uur op voorhand op te starten zoals met traditionele sauna’s het geval is.

De cabine werd door onafhankelijke labo’s getest op degelijkheid en werkzaamheid.

De gezondheidscabine doet zijn naam eer aan door ziektes te voorkomen ipv deze te behandelen.

Electrische specificaties :

Je kan de cabine aansluiten op een standaard 230-volt stopcontact. De cabine verbruikt 960 Watt (4 Ampére) en de mat 380 Watt (2 Ampère).

Afmetingen :

De tunnel is aanpasbaar in lengte tot 175cm, heeft een breedte van 71cm en een hoogte van 46cm.
De mat heeft een lengte van 180cm, een breedte van 69cm en een dikte van 4cm.
In opgeborgen toestand neemt de kabine (incl. de mat) slechts weinig ruimte in : 75cm breed x 55cm diep x 92cm hoog.

De infraroodstralers zitten zowél in de tunnel als in de mat, met een totale oppervlakte van 2.1m².

De gebruikte houtsoort is A-kwaliteits Noorse spar.

Gezondheidskabine - compact

Wat is VER-infrarood ?

  • Electromagnetische golven tussen het zichtbare licht en de microgolf worden Infrarood golven genoemd. Deze liggen in het deel van het onzichtbare lichtspectrum van de zon. De golflengtes van de infrarood golven bevinden zich tussen de 0.76 en 1000 micron (µm).
  • De VER-infraroodgolven die in onze cabine gebruikt worden, zijn superinteressant omdat deze slechts in een klein deel van het infraroodspectrum vallen, namelijk van 6-14 µm, wat precies de resonantiefrequentie van water en organische stoffen is, waaruit ons lichaam is opgebouwd. Hierdoor neemt ons lichaam érg goed de energie van deze infraroodstralen op en gaat deze warmte heel diep doordringen (5 tot 8cm).
  • Anders dan bij zonnebaden is VER-infraroodwarmte volkomen veilig en gezond. Je kan ontspannen in een VER-infrarood-sauna en dat zal nooit zonnebrand veroorzaken. Zonnebrand wordt namelijk door UV-stralen veroorzaakt en die worden in onze kabine niet uitgezonden. Verder zijn VER-infraroodgolven de meest betrouwbare en veiligste electromagnetische energiebron in het spectrum dat de zon uitzendt.
  • VER-infrarood-sauna’s verhogen de lichaamstemperatuur wat resulteert in een dieper, meer ontgiftend zweet vanuit het celniveau van de huid waar gifstoffen opgeslagen worden.
  • T.o.v. klassieke Finse sauna’s die de lucht verhitten, produceren VER-infrarood-sauna’s een droge hitte die extreem comfortabel en relaxerend werkt. De stralen worden niet door lucht tegengehouden en dringen diep in ons lichaam door. Daardoor kunnen we overvloedig zweten, en toch wordt onze huid niet aan hete lucht blootgesteld.

Raadpleeg vóór medisch gebruik van je gezondheidskabine steeds je arts.

VGSolutions is officiëel verdeler van de Gezondheidskabine

VG Solutions

Your Health – Your Wealth

Visit Us

Sint-Ferdinandstraat 20

3560 Lummen

België

Contact us

+32 474 449699

info@vgsolutions.be

BTW-nr BE0776.693.252

KBO 0776.693.252

 

Open Hours

Contact us

Contact form

“The advice provided by VGSolutions is expressly not intended to form the basis of regular medical treatment or function as a replacement for the advice provided by your general practitioner or a medical specialist, nor is it intended to form the basis of treatment by a dietician or to replace the advice provided by a dietician. The advice provided by VGSolutions is limited to general guidelines pertaining to a happier, better and healthier lifestyle. In the event of acute health problems and/or a worsening of symptoms of ill healthy, please urgently contact the relevant doctor or medical specialist that is treating you. For more information, please see the disclaimer.

VGSolutions is officiëel verdeler van de gezondheidskabine All rights reserved ©