DE KENKO-DÔME EN HET IMMUUNSSTEEM

Boost je immuunsysteem met Hyperthermie

Boost je immuunsysteem

De Griekse arts en wijsheer Parmenides zei het al 2500 jaar geleden: “Geef mij het vermogen om koorts op te wekken en ik genees alle ziekten”.
Dit kan raar klinken, maar er zit véél waarheid in deze stelling. Kunstmatig opwekken van koorts door externe warmte of door uitlokken van infecties, wordt in de geneeskunde al langer gebruikt om ons immuunsysteem te activeren. Dat is precies wat we ook met de KENKO-DÔME beogen ivm het verbeteren van de weerstand.

Tijdens een VER-infrarood-saunabeurt gaat je lichaam proberen om de lichaamstemperatuur op +/- 37°C te houden. In eerste instantie gaat de bloedsomloop versnellen, daarna ga je ook overvloedig gaan zweten. Op een bepaald moment kunnen de natuurlijke lichaamseigen temperatuursregelingen de aanhoudende externe warmte echter niet meer compenseren en gaat de kernstemperatuur van het lichaam verhogen. Je immuunsysteem gaat in staat van alarm omdat het denkt dat er iets aan de hand is. Vanaf een lichaamstemperatuur van 38.5°C worden méér witte bloedcellen aangemaakt en gaan deze actiever worden. Aanwezige bacteriën en virussen worden hierdoor versneld opgekuist.
Bij élke VER-infrarood-saunabeurt geef je je immuunsysteem een boost !

Er is ook aangetoond dat bij kankerpatiënten een dubbel voordeel gehaald wordt als regelmatig een kunstmatige koorts opgewekt wordt (mild full body hyperthermia). Hierbij worden méér heat-shock proteïnen gevormd (HSP-70) die ervoor zorgen dat je natuureigen afweersysteem deze kankercellen beter herkent en deze gerichter kan aanvallen. De NK-cellen (Natural Killer-cellen) groeien hierdoor in aantal, worden actiever en gaan gerichter werken. Deze NK-cellen injecteren een natuurlijke gifstof in de vijandige cellen, waardoor deze afsterven. Bij normale, gezonde mensen is dit een ongoing natuurlijk proces, vermits in élk lichaam kankercellen aanwezig zijn, maar bij kankerpatiënten is er een onevenwicht tussen externe gifstoffen en andere oorzaken die maken dat dit eigen immuunsysteem de aanhoudende druk niet meer aankan of de kankercellen niet herkent.
Het constant boosten van je immuunsysteem (uiteraard samen met een hele resem aan andere gezondheidsversterkende therapieën) is een belangrijke pijler bij de lange termijn kankerbestrijding of voorkomen van het ontstaan ervan.

Welke behandeling je ook kiest, het gebruik van de hyperthermiekabine gaat de werking van de andere therapieën versterken

Door zijn compacte en volledig lichaamsomhullende uitvoering, is de KENKO-DÔME de enige infraroodkabine waarmee op een eenvoudige manier mild full-body hyperthermie bij jou thuis gedaan kan worden. Hiermee kan vérder gegaan worden dan met een traditionele infraroodsauna. Ook het feit dat je letterlijk “je hoofd koel houdt” is hierbij belangrijk. Over de weldaden van mild full-body hyperthermie bestaan veel klinische studies. Niet alle facetten ivm de werking hiervan zijn reeds gekend, maar algemeen wordt aangenomen dat deze warmte-therapie op lange termijn heilzaam is voor het immuunversterkend vermogen van het lichaam, wat zéker voor kankerpatiënten belangrijk is.

Uiteraard is het preventief gebruik van de KENKO-DÔME voor iedereen die zijn lichaam in hoogste graad van paraatheid wil houden een bijzondere manier om ziektes voor te blijven. Je eigen immuunsysteem is een godsgeschenk dat je maar beter weet te waarderen.

Als je regelmatig (kunstmatig) koorts creëert leer je je lichaam opnieuw hoe het zichzelf moet verdedigen, verhoog je je aantal witte bloedcellen en verbeter je je immuunsysteem dat zijn plicht dan wonderbaarlijk gaat uitvoeren. Hyperthermie kan sommige kankercellen gevoeliger maken voor straling waardoor deze therapie wordt ingezet in combinatie met andere therapieën zoals bvb. chemo en radiotherapie. Hyperthermie kan ook de effecten van bepaalde geneesmiddelen tegen kanker verbeteren door de betere doorbloeding van kankercellen die van nature minder doorbloed zijn. Anderzijds werkt hyperthermie door de goede detox-functie voor versneld afvoeren van gifstoffen van bepaalde medicijnen waardoor de andere behandelingen zoals chemo beter verdragen worden en de bijwerkingen verminderen.

U kunt deze behandeling nu gemakkelijk thuis zélf uitvoeren met dit toestel.

De volledige uitleg van de werking van mild-full-body-hyperthermie en de spectaculaire resultaten die hiermee behaald worden, kan je nalezen in het onderstaande (betalend) boekje :

Ik heb kanker, wat nu?: nieuwe niet-toxische behandelingen, door Erik Peper, Robert Gorter, jan. 2013, AnkhHermes, Uitgeverij.

Dit is te bestellen via de link achter bovenstaande tekst.

Raadpleeg vóór medisch gebruik van je KENKO-DÔME steeds je arts.

VGSolutions is officiëel verdeler van de KENKO-DÔME

VG Solutions

Your Health – Your Wealth

Visit Us

Sint-Ferdinandstraat 20

3560 Lummen

België

Contact us

+32 474 449699

info@vgsolutions.be

BTW-nr BE0776.693.252

KBO 0776.693.252

 

Open Hours

Contact us

Contact form

“The advice provided by VGSolutions is expressly not intended to form the basis of regular medical treatment or function as a replacement for the advice provided by your general practitioner or a medical specialist, nor is it intended to form the basis of treatment by a dietician or to replace the advice provided by a dietician. The advice provided by VGSolutions is limited to general guidelines pertaining to a happier, better and healthier lifestyle. In the event of acute health problems and/or a worsening of symptoms of ill healthy, please urgently contact the relevant doctor or medical specialist that is treating you. For more information, please see the disclaimer.

VGSolutions is officiëel verdeler van de gezondheidskabine All rights reserved ©